Τρώτε για μια τροποποίηση

Έσπασε αυτό το κίνητρο από την Cathy να μην τρώει στη Νέα Υόρκη, καθώς και το άλλο μισό μου Alec που απάντησε στο αίτημά μου για “δείπνο πρέπει να είναι στο τραπέζι μέχρι τις 6:00” με Ανεπιθύμητες quesadillas γαλοπούλας καθώς και λαχανικά ρίζας. Ήρθε η ώρα να το αναμίξετε, καθώς και να κάνετε να κάνετε με το τι είναι στο χέρι, καθώς και να το ονομάσετε δείπνο.

Χρησιμοποιεί ιδέες για φαγητό όταν προτιμάτε να τρώτε έξω (ή να κρατήσετε το orurn-out): 5 ιδέες για να μην τρώτε έξω.

Έχω εξαιρετικές προθέσεις να χαλαρώσω στο φαγητό. Καταλαβαίνω ότι αν μπορώ να συσκευάσω το μεσημεριανό μου καθημερινά στη δουλειά, θα έχω πολύ περισσότερα χρήματα αναθεωρημένα δαπάνες για την αδίστακτη ρουτίνα της ζεστού σοκολάτας μου (αυτό είναι win-win, σωστά;). Συχνά έχω κατά νου να ρουτίνε τον καταψύκτη μου γεμάτο υπολείμματα, ωστόσο είμαι εντελώς φρικτός για να χρησιμοποιήσω το ντουλάπι μου των πιθανών και τελειώνουν όπως ο “λογαριασμός αποταμίευσης” είναι.

Εσείς καθώς και το βρέφος σας στο διαδίκτυο με τα πόδια από τα καταστήματα παντοπωλείων;

Εάν ναι, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην αγορά την καθημερινή σας εκδρομή. Πηγαίνετε στις 3:00 κάθε μέρα.

Αν όχι, τόνοι το βρέφος σας στα αυτοκίνητα και το φορτηγό κάθε δύο ημέρες καθώς και το απόθεμα.

Δείτε ιδέες για την αγορά παντοπωλείων με καλάθι καθώς και προγραμματισμό γεύματος. ;

Χρειάζεστε πολύ περισσότερη έμπνευση; Επιθεωρήστε τον λόγο του μήνα της Cathy. Αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης κάποια γιορτή διασκέδασης δείπνου στο σπίτι ιδέες, τις οποίες μου αρέσει.

Ας καταλάβουμε το καλύτερο ή το χειρότερο γεύμα που έχετε δημιουργήσει όταν το έχετε δηλώσει το δείπνο καθώς και το βρέφος στο βρέφος του πριν επιλέξετε τι να μαγειρέψετε! Ή είμαι ο μόνος που γυρίζει σε ομελέτα τουλάχιστον μία νύχτα την εβδομάδα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *