Κάντε ένα μικρό τραπέζι νερού

Πώς να φτιάξετε ένα μικρό τραπέζι νερού για τα μωρά

Ψάχνετε για έναν τρόπο για ένα μωρό να απολαύσει κάποιο καλοκαίρι παίζει νερό; Ανετα! Εμπνευσμένο από τον γονέα Hacker Misty, θέλουμε να μετατρέψουμε το δίσκο καρέκλας του μωρού σε ένα μικρό τραπέζι νερού για ζεστό καιρό που εκτοξεύεται σε ζεστές μέρες (έργα σε εσωτερικούς χώρους ή στο αίθριο – μυαλό τα ωραιότερα δάπεδα σας!). Η ανιψιά της Whitney μοντελοποιεί αυτόν τον ελιγμό για εμάς.

Όπως ανακαλύφθηκε στο ParnerHacks, λατρεύουμε αυτή την πρόταση να γεμίσουμε το υψηλό δίσκο καρέκλας του μωρού με νερό για ψύξη σε ζεστές μέρες. Η Mama Misty πρότεινε αυτή τη δραστηριότητα για ζεστά, μωρά σπιτικά παντού. Εκτιμώ ιδιαίτερα ότι δοκιμάζω το τραπέζι υψηλής ποιότητας, όταν είμαι φυλακισμένος από ένα άλλο παιδί.

Misty Reports: Η καρέκλα του Baby Madeline έχει ένα πολύ βαθύ χείλος, αρκετό για να κρατά περίπου μισή ίντσα νερού. Ο Misty το γεμίζει με νερό βρύσης, την απογύμνωσε και την άφησε να βουτήξει γύρω όπως θέλει. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την αντίδρασή της όταν πιτσιλίζει τον εαυτό της και την προφανή απόλαυση της νέας εμπειρίας.

Το αρχικό μικρό τραπέζι νερού της Misty

[Αυτό το διασκεδαστικό τέχνασμα που ανακαλύφθηκε στο ParentHacks. Φωτογραφίες από την Emily Moss και την Misty Poush. χρησιμοποιείται με άδεια]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *