Διδάξτε το νηπιαγωγείο σας σχετικά με τα χρήματα

συναδέλφους γονείς, βρήκα έναν ιστότοπο για τους νέους μέντορες για τα χρήματα καθώς και θα ήθελα να μοιραστώ. Περιμένετε, μην κάνετε κλικ μακριά ακόμα. Αναγνωρίζω ακριβώς πόσο κουραστικό φαίνεται (“διδασκαλία για τα χρήματα.” Blech). Ωστόσο, πραγματικά, θα ήθελα να προτείνω ότι τα παιδιά σας για τα χρήματα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα κάνετε ως γονέας.

Τώρα φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον. καθώς και τρομακτικό.

Ανακάλυψα αυτό το site καθώς και έπεσε όπως με την άμεση προσέγγιση για την αντιμετώπιση όλων των ειδών χρημάτων σε μια μέθοδο που μπορεί να καταλάβει ένα παιδί. Παρέχουν έναν χάρτη ορόσημο για να καθοδηγήσουν τους γονείς στο μονοπάτι για να βοηθήσουν τους νέους μας να δημιουργήσουν μια υγιή σχέση με τα χρήματα, όλα βράζουν σε 20 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν ο νεαρός σας. Και, όχι, αγνοώντας τα χρήματα εντελώς όπως το νοικοκυριό μου δεν το έκοψε.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Το στυλ καταχώρισης – Ω, ακριβώς πώς μου αρέσει μια μεγάλη λίστα! – Παίρνει μερικά από τα μυστικά καθώς και το δράμα από τη συνομιλία χρήματος. Αν και δεν μου λέει ακριβώς πώς να απαντήσω όταν ο Holden ρωτάει: “Έτσι, ακριβώς πόσο πουλάτε το παλιό σπίτι;” Μια ανησυχία ότι δεν είμαι άνετα να τον συζητήσει για την παιδική χαρά (αν και οι τέλειοι ξένοι μπορεί να το αναζητήσουν στο διαδίκτυο), παρέχει νομισματικούς στόχους καθώς και συναφείς γνήσιες παγκόσμιες δραστηριότητες για τους νέους ηλικίας τριών καθώς και επάνω.

Για παράδειγμα, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα πρέπει να ανακαλύψουν ότι τα παιχνίδια που δαπανούν τα χρήματα καθώς και να αρχίσουν να καθορίζουν νομίσματα. Ανετα. Ωστόσο, κατανοώντας ότι δύο τεράστια μαθήματα απαιτούν να διδάξω στους νέους μου

> Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε πριν μπορέσετε να αγοράσετε κάτι που θέλετε

και

> Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των πραγμάτων που θέλετε καθώς και τα πράγματα που χρειάζεστε

είναι πραγματικά χρήσιμο. Εάν είστε τόσο έντονοι για να κάνετε κλικ γύρω, εδώ είναι ένα φύλλο εξαπατήσει οι συμβουλές για κάθε ηλικία.

Τι κάνετε για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να καταλήξουν να είναι χρήματα; Υπάρχει κάτι που επιθυμείτε οι γονείς σας με διαφορετικό τρόπο όταν πρόκειται για χρήματα;

Σχετικές αναρτήσεις:

Κατά την εισαγωγή του επίδομα – Ανακαλύψτε τα μήκη που πηγαίνουμε στο σπίτι μου με το πρώτο μας παιδί. Γιατί πιστεύω ότι όλα τα στοιχήματα είναι μακριά από τη στιγμή που ο νεαρός αριθμός τρίτης χρειάζεται χρήματα;

Επίδομα, Φόροι, Εκπαίδευση για ασήμαντες (από παγκόσμια χρήματα) – Έξυπες προτάσεις: 100% Φόρος υγείας και ευεξίας για την αγορά καραμελών, ακαδημαϊκής αντιστοίχισης, καθώς και την επιδότηση κώδικα εσώρουχου. Αυτό είναι soo geeky, ιδανικό για μένα καθώς και για το fam μου!

Διδάσκοντας τους νέους μας για τα χρήματα (από το BabyCenter) – εκείνο όπου η Whitney μοιράζεται τις νέες της έννοιες από μια συνομιλία που πήγαμε από τους συντάκτες του οικονομικά ευφυούς γονέα.

+++
Δεν με αντισταθμίσαμε σε καμία μέθοδο για αυτήν την ανασκόπηση. Ήμουν εξαιρετικά εντυπωσιασμένος, όπως ελπίζω να σας αρέσει επίσης. Εικόνες από το moneyasyougrow.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *