Ακόμα συνθλίβοντας τις προκλήσεις {rookie moms} – Μέρος 2

Γεια σου “” Είμαι η Leslie από και το μικρό σκυλί της και ο μικρός μου, ο Brooks, είναι 4,5 μηνών. Έχω δουλέψει σκληρά για να διασχίσω αντικείμενα από το πρωτάθλημα Moms 52 εβδομάδες πρόκληση από τη λίστα μου – δείτε το μέρος 1 του ταξιδιού μου – και επιστρέφω σήμερα για να μοιραστώ περισσότερα για το πώς έχω περάσει τους τελευταίους 4 μήνες με το γιο μου !

13 – Χτυπήστε σε μια άλλη μαμά πρωταθλήματος

Έχω τυχεροί με αυτή την πρόκληση επειδή μένω σε ένα μέρος της πόλης {της Φιλαδέλφειας} που είναι γεμάτη από νέες μαμάδες που είναι έξω και για όλη την ημέρα. Το κάνω ένα σημείο να βγούμε έξω με το Brooks λίγο κάθε μέρα – παίρνουμε το σκυλί μας, ο Τζάκσον στο {τουλάχιστον} 3 βόλτες κάθε μέρα, αλλά τώρα που ο Brooks είναι πιο ενεργός και ειδοποίηση {και ο καιρός είναι καλός!} ξοδεύοντας χρόνο να αναζητούν παιδικές χαρές και να συναντώ μερικές νέες μητέρες στην περιοχή. Είναι τόσο διασκεδαστικό να ρωτάς τις μητέρες για τα παιδιά τους και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθεις για άλλα τοπικά {Kid Friendly!} Happenings.

Πλευρική σημείωση: Άλλα σημεία διασκέδασης που έχω βρει περιλαμβάνουν καφενεία και καταστήματα παντοπωλείων – όλες τις εξαιρετικές τοποθεσίες για να φτιάξετε μερικούς νέους φίλους μαμά!

23 – Δημιουργήστε μυς στο bootcamp

Πρόσφατα ανακάλυψα μια τοπική ομάδα Stroller Strides από μια ομάδα νέας μαμάς στην οποία είμαι μέρος του. Ήμουν στο κυνήγι για μαθήματα άσκησης/γυμναστικής που είναι φιλικές προς το μωρό και συμμετέχοντας σε μια τάξη Strolder Strides ήταν η τέλεια εφαρμογή για μένα – αφού μου αρέσει να προπονήσεις & Brooks αγαπά τον καθαρό αέρα και napping στο καροτσάκι – είναι μια νίκη , κερδίστε για μας και τους δύο!

Μου αρέσει να μπορώ να κάνω κάτι για μένα, ενώ συμπεριλαμβάνω και τον μικρό μου άνθρωπο. Είμαι ακόμα στην επιφυλακή για περισσότερα φιλικά προς το μωρό μαθήματα γυμναστικής!

27 – Πάρτε το κολύμπι του μωρού σας

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση – ανυπομονούσα να πάρω το μικρό μου κολύμπι από τότε που ο καιρός ήταν ζεστός! Ευτυχώς για εμάς, είχαμε ένα ταξίδι στο Disney Planned και έπειτα το καλοκαίρι ήταν πάνω μας, πράγμα που σήμαινε ταξίδια στο Σαββατοκύριακο στην παραλία {και η πισίνα!} Brooks είναι εντελώς νερό {και παραλία! Όντας στο νερό. Την πρώτη φορά που τον πήρα στην πισίνα, ήταν πιο περίεργος από οτιδήποτε άλλο και μόλις πρόσφατα άρχισε να “παίζει” στο νερό – που σημαίνει πιτσίλισμα & κλοτσιές & flailing περίπου!

Πλευρική σημείωση: Το μωρό μου στο νερό είναι ένα κομμάτι σνομπ θερμοκρασίας. Προτιμά θερμαινόμενες πισίνες σε ψυχρό νερό ωκεανών, αλλά hey, μπορείτε πραγματικά να τον κατηγορήσετε;

41 – Δοκιμές ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ

Αυτό ελέγχθηκε από τη λίστα μας τυχαία πριν από λίγες εβδομάδες – ο Brooks και εγώ τρέχαμε πράγματα και πήγα σε ένα από τα αγαπημένα μου τοπικά καταστήματα και υπήρξε μια τάξη ιστορίας και μουσικής που συνέβαινε – ξεκινώντας σε 5 λεπτά! Ήταν δωρεάν και ο Brooks το αγάπησε! Αγαπά την ανάγνωση βιβλίων και οτιδήποτε μουσικό, έτσι ήταν μια έκρηξη και συναντήσαμε μερικές νέες τοπικές μητέρες – αυτό συμβαίνει μία φορά το μήνα και θα είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε γι ‘αυτό, ήταν μια μεγάλη μικρή εκδρομή και για τους δύο μικρούς μου & εγώ ο ίδιος! Δεν μπορώ να περιμένω να ελέγξω περισσότερες δωρεάν {Baby Friendly} επιλογές στην περιοχή!

49 – Εκτελέστε ή περπατήστε τα πράγματα

Αυτό είναι εύκολο για μένα γιατί, όπως ανέφερα στο #13 παραπάνω, ζούμε στην πόλη, έτσι είμαστε πάντα έξω και περίπου. Μου αρέσει να εναλλάσσω ανάμεσα στο μωρό που φοράει και να συσκευάζει το καροτσάκι, οπότε ο Brooks έχει πάντα διαφορετική άποψη. Τον έχω συσκευάσει και τον βγάζω έξω και μαζί μου για τα πράγματα από την πρώτη εβδομάδα που γεννήθηκε – έτσι έχει συνηθίσει σε αυτό! Επειδή ήταν τόσο κρύος χειμώνας {που ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια της πολικής στροβιλισμού δεν ήταν αστείο} Κάνω ένα σημείο για να βγούμε έξω στον καθαρό αέρα καθημερινά.

50 – Εκκίνηση Camp Grandma

Ενώ δεν είχαμε πάει μακριά από το Brooks {Side Note: Μόλις άρχισε να κοιμάται μέσα στη νύχτα – Win!} Έχουμε ξεκινήσει μια ελαφρύτερη έκδοση του Camp Grandma! Οι νόμοι μου ζουν κοντά, οπότε ξεκινήσαμε μια εβδομαδιαία παράδοση όπου η γιαγιά έρχεται κάθε Πέμπτη και παίρνω 2-3 ώρες για να βγούμε από το σπίτι από μόνοι μου, να κάνω μια τάξη προπόνησης, να τρέξω τα πράγματα χωρίς μωρό και να γίνουν τα πράγματα . Ήταν φοβερό να έχουμε μια συνεπή εποχή όπου μπορώ να σχεδιάσω το πρόγραμμά μου περίπου μερικές ώρες στον εαυτό μου. Ο χρόνος μακριά πηγαίνει γρήγορα, αφού ο Brooks θηλάζεται αποκλειστικά, οπότε πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι πριν αρχίσει να πεινάει, αλλά ήταν μια φοβερή εβδομαδιαία θεραπεία!

51 – Γνωρίστε τους φίλους σας για αποδυναμιά

Αυτή είναι μια άλλη διασκέδαση {και εύκολη – για μένα!} Πρόκληση – από τότε που ζούσα στην πόλη, συσκευάζοντας όλα τα μωρά και το ρίχνουμε στο καροτσάκι έχει γίνει δεύτερη φύση για μένα, όπως έχει για τις άλλες μαμάδες της πόλης μου. Και με τον πανέμορφο καιρό της άνοιξης και του καλοκαιριού, ήταν χαρά να συναντηθούμε με άλλες μαμάδες για να τρέξουμε τα πράγματα, να βγούμε για μεσημεριανό γεύμα ή απλά να κάνετε μια βόλτα έξω από το Sunshine!

*********************************

Τι πρόκληση της μαμάς πρωταθλητής εργάζεστε αυτή την εβδομάδα;

*********************************

[Όλες οι φωτογραφίες από τη Leslie Brinkley, όλα τα δικαιώματα διατηρούνται]

Βρείτε περισσότερες δραστηριότητες μωρών με τις 52 εβδομαδιαίες προκλήσεις της μαμάς.

Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε hashtag #Rookiemoms onâ instagramâ ή twitter, έτσι μπορούμε να φτιάξουμε ο ένας τον άλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *