Ανασκόπηση βιβλίων μαγειρικής: Οδηγός επιβίωσης Dinnertime

Αν μου αρέσει πραγματικά ένα βιβλίο μαγειρικής, αρχίζει να μοιάζει με όλους τους άλλους στη συλλογή μου: πετρελαιοκηλίδα και σπονδυλική στήλη σπασμένη με εκατοντάδες από τις σημειώσεις μου σκαρφαλωμένες σε όλα αυτά-και τα δύο στα περιθώρια Και επίσης αντιγράψτε την επεξεργασία του ίδιου του βιβλίου. Νόμιζα ότι αυτό ήταν αλήθεια για όλους, αλλά η Whitney, που ποτέ δεν είχε σκεφτεί να γράψει σε ένα βιβλίο μαγειρικής, μου ζήτησε να φωτογραφήσω μερικές από τις πολλές μου σημειώσεις από τον οδηγό επιβίωσης του Dinnertime καθώς μοιράστηκα τα συναισθήματα της οικογένειάς μου.

Ακούσα για πρώτη φορά το blogger Sally Kuzemchak από έναν διατροφολόγο που με έδειξε σε μια επιστολή καλαμποκιού καραμελών στο www.realmomnutrition.com. Πώς δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτόν τον ιστότοπο; Είμαι μια πραγματική μαμά που είναι εμμονή με τη διατροφή!

Περνάω στο blog της Sally και βρήκα ένα συγγενικό πνεύμα μιας πολυάσχολης μαμάς που θέλει να ταΐσει τα παιδιά της τα καλύτερα τρόφιμα … αλλά και να ζουν στην πραγματικότητα όπου μερικά μικρά παιδιά ακολουθούν τη δίαιτα όλων των Beige. Τράβηξα λίγο περισσότερο και βρήκα ότι είχε και ένα βιβλίο μαγειρικής! Δροσερός.

Από τότε που έλαβε αυτό το βιβλίο μαγειρικής τον Νοέμβριο, έχει σχεδόν συνεχώς χρήση στο σπίτι μου. Εάν μια συνταγή flops, υπάρχουν μια ντουζίνα περισσότερο που μπορώ να δοκιμάσω. Τα περισσότερα γεύματα αποδεικνύονται όμορφα, νόστιμα και κάνουν τουλάχιστον 3 ή 4 από τους τρώγοντες μου χαρούμενους, το οποίο είναι 75% έως 100% ποσοστό επιτυχίας, αν δεν μετράτε τον Sawyer, το αδύνατο να πείρατε 3 χρονών.

Μέχρι στιγμής, είχαμε καταπληκτική επιτυχία με tilapia tacos, ψητό μπριζόλα με σάλτσα σόγιας, γαρίδες, γαρίδες, κατσαρόλα γαλοπούλας, Η άνοιξη λαχανικών Carbonara, οι τηγανίτες βρώμης (ακόμη και το Sawyer!), τα σαρωτικά μήλα, τα μπιζέλια με τσάι μίνι κρέατος, η σούπα κριθαριού του βοείου κρέατος, η μαύρη σαλάτα Taco με ασβέστη, η τρελή καλή σούπα σκουός, η ζεστή λεμόνι και η γαλοπούλα. Έχουμε ακόμα δεκάδες για να μαγειρέψουμε.

Προσπαθώ να κάνω καρότα και φακές σε αυτά όλη αυτή την εβδομάδα – εύχομαι καλά!

Ένα αγαπημένο οικογενειακό είναι το tacos γαρίδας (που απεικονίζεται παρακάτω). Παραδέχομαι ότι ήμουν νευρικός για να κουνήσω τη νύχτα taco, αλλά όλοι οι πραγματικοί τρώγοντες το αγάπησαν.

Το άλλο πράγμα που εκτιμώ για αυτό το βιβλίο μαγειρικής είναι η μεγάλη βοήθεια της Sally από την προσωπικότητα και τις πραγματικές συμβουλές μαμά σε όλη την έκταση. Έχει πολλές ιδέες που επικυρώνουν την προσέγγισή μου με μερικές ακόμη γιατί δεν είναι–σκέψη των πολύτιμων λίθων που ρίχνονται μέσα (προωθώντας τα συναισθήματά μου ότι πρέπει να είμαστε μεγάλοι φίλοι) για να πάρει δείπνο στο τραπέζι κάθε βράδυ. Είμαι τόσο ένοχος για το σπάσιμο των “κορυφαίων 5 πράγματα που δεν λέω ποτέ στο δείπνο”, αλλά παίρνουμε ένα 4.5 στους “κορυφαίους 5 κανόνες τραπεζιού” (παρακάτω).

Συγχωρήστε τα splatters στη σελίδα. Σας είπα ότι αυτό το βιβλίο ήταν πολύ αγαπημένο!

Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι όταν με έχει μετρήσει 4 λίτρα νερού μόνο για να φτιάξω ζυμαρικά ή όταν πρέπει να “συνδυάσω τα επόμενα 7 συστατικά σε ένα μπολ”, αλλά αυτά είναι μικρά λαβύρινθοι σε μια πολύ χρήσιμη προσθήκη στο μαγείρεμα μου οπλοστάσιο.

Κατώτατη γραμμή: Ο οδηγός επιβίωσης Dinnertime είναι ένα θαυμάσιο βιβλίο μαγειρικής για τους γονείς των νέων με δημιουργικές συνταγές, πολύτιμες συμβουλές και μια αίσθηση του χιούμορ.

Χάρη στον Sallyâ Kuzemchak για την αποστολή μου για να μαγειρέψω ελαφρύς οδηγός επιβίωσης του Dinnertime: Τροφοδοτήστε την οικογένειά σας. Αποθηκεύστε τη λογική σας. Για να μοιραστώ με τα δικά μου μερικές φορές επιλεκτικά παιδιά. Όλες οι φωτογραφίες είναι αντίγραφο του βιβλίου αυτού του βιβλίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *