Τεχνική Τρίτη: Ασφάλιση Αξιώστε την κουκούλα του μικρού παιδιού σας με μπλουζάκια

Εξατομικευμένες τσίμπημα δεν ήταν ποτέ απλούστερη στην παραγγελία. Δεν πρέπει πλέον να παραγγείλετε για μια ολόκληρη ομάδα να προστατεύσει ένα οικονομικά αποδοτικό κόστος ανά πουκάμισο. Διάφορες τοποθεσίες επιτρέπουν στα άτομα να στυλ καθώς και να αγοράζουν μπλουζάκια με τα δικά τους ονόματα ή τα αστεία.

Αυτό το προσαρμοσμένο onesie είναι από το CustomGlamgirl.com, όπου εννέα χρόνια πίσω αγόρασα το άλλο μισό μπλουζάκι της Heather που δήλωσε ότι “η καρδιά μου ανήκει στην Heather” καθώς και τον απαιτούσε να το φορέσει στο πάρτι του.

Χαίρομαι που βλέπω ότι εξακολουθούν να πωλούν αυτό το στυλ (και είναι μόνο $ 10.99 καλύτερα τώρα!) Το μόνο που κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του ατόμου στο οποίο ανήκει η καρδιά σας καθώς και να το προσθέσετε στο καλάθι σας!

Η άλλη προτιμώμενη προσαρμοσμένη αγορά μπλουζάκι ήταν για τον Julian όταν ήταν μικρό παιδί καθώς και καταγράφηκε πολλές ώρες της ημέρας του σε ένα συγκεκριμένο πάρκο στο Berkeley.

Έκανα αυτό το μπλουζάκι (παραπάνω) στο Growerhoodies.com πριν από πολλά χρόνια, επιτρέποντας στον Julian να ασχοληθεί με την ασφάλιση της επικράτειάς του, ωστόσο μόλις επιθεώρησα το κόστος για σας, καθώς και είναι εξωφρενικά. (Θα έπρεπε να έχουν αυξηθεί!) Απλά τα χρώματα έχουν πολύ καλύτερο κόστος καθώς και κάποιο αξιολάτρευτο προϊόν – Sleepsack, καθένας;

Άλλοι ιστότοποι που διευκολύνουν τα προσαρμοσμένα δώρα είναι το CafePress.com, το Zazzle.com, καθώς και το τέλος του Spreadshirt.com, το οποίο χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε τις νεαροί Tshirts του East Bay για την προώθηση του υπερ -κεντρικού χώρου μας 510Families.com. Θα έλεγα τα έξοδα για όλα αυτά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *